AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskalarini hamile görmek

Kahve falında baskalarini hamile görmek

Kahve falında baskalarini hamile görmek geçim derdine düşeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında baskalarini hamile gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Kahve falında baska birini hamile olarak görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında baskalarini hamile görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baska bir şehre gittiğini görmek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında basörtü örtmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Kahve falında baskasina para vermek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baska birini görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, maddi sorumluluklarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir