AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska biriyle sevgili olmak

Kahve falında baska biriyle sevgili olmak

Kahve falında baska biriyle sevgili olmak hayatını ailesine adayacağına, işlerinin karışacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına inanılır.

Kahve falında baska biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında baska biriyle sevgili olmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına alamet eder.

Kahve falında baskasinin evine girmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında baskasinin karisini görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında evi su basmış görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet eder.

Kahve falında basini kasimak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına yorulur.

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında baska birinin evini görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir