AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasinin karisini görmek

Kahve falında baskasinin karisini görmek

Kahve falında baskasinin karisini görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, elinin sıkışacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında baskasinin karisini gördüyseniz:

  • Duygusal ya da sağlıkla ilgili konular hakkında tartışmalar söz konusu olabilir veya konular büyüyebilir.

Kahve falında baskasinin karisini görmek başarısının çoğalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında karia suresi görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında karin eridiğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında el karia suresi görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında üzerine karinca görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında karia suresi okumak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında baska birini öpmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basina kina yakmak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir