AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasinin evine girmek

Kahve falında baskasinin evine girmek

Kahve falında baskasinin evine girmek doğru iş ortaklığı yapacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında baskasinin evine girmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili tamirat ya da bazı hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında baskasinin evine girmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine işarettir.

Kahve falında baska birinin evini görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında evini su basmış görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baskasina ayakkabi vermek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baskasina yüzük vermek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baskasina ev almak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baska birini öpmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında baskasina asik olmak hayaller kurulacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir