AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska birinin evini görmek

Kahve falında baska birinin evini görmek

Kahve falında baska birinin evini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baska birinin evini gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Kahve falında baska birinin evini görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baskasinin evine girmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında evini su basmış görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında hasan basri hazretlerini görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tıka basa yemek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında baska biriyle sevgili olmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında baskasina su vermek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini baska kadınla görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir