AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi su basmış görmek

Kahve falında evi su basmış görmek

Kahve falında evi su basmış görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi su basmış gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında su basan evi temizlemek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında evi su basmış görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına delalettir.

Kahve falında su basmış ev görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında evini su basmış görmek daha sonra işlerin açılacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında baskasina su vermek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baskasina ev almak sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, düşmanından kurtulmaya inanılır.

Kahve falında baska bir evde olmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında baska bir evde oturmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir