AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska biriyle opusmek

Kahve falında baska biriyle opusmek

Kahve falında baska biriyle opusmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baska biriyle opusmek gördüyseniz:

  • Size yapılan önerileri iyice düşünüp, süzgeçten geçirmelisiniz.

Kahve falında baska biriyle opusmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine inanılır.

Kahve falında baska birini hasta görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basini yaslamak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında baskasina su vermek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kazancını iki kat arttıracağına delalet eder.

Kahve falında baska bir şehre gittiğini görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini baska kadınla görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında baskasina para vermek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baska bir sehre gitmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir