AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin yaralandığını görmek

Kahve falında başka birinin yaralandığını görmek

Kahve falında başka birinin yaralandığını görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, rızıksız kalacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin yaralandığını gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Kahve falında başka birinde yara görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin yaralandığını görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin yüzünde yara görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin vücudunda yara görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmak yara görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzümde yara görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin yaralandığını görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına işarettir.

Kahve falında dilinde yara çıktığını görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir