AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin vücudunda yara görmek

Kahve falında başka birinin vücudunda yara görmek

Kahve falında başka birinin vücudunda yara görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, parasal krizler yaşanacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin vücudunda yara gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında başka birinin vücudunda yara görmek sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında vücutta yaralar görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunun yara döktüğünü görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda yaralar görmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işinden ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunu yara içinde görmek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, başarı ve zenginlik getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda siyah yaralar görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, evlatlarından memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda yaralar olduğunu görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudu yara içinde görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir