AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yaralandığını görmek

Kahve falında sevgilinin yaralandığını görmek

Kahve falında sevgilinin yaralandığını görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yaralandığını gördüyseniz:

  • İncelikle yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemezse üzülmeyin.

Kahve falında sevgilinin yaralandığını görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin yaralandığını görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin yaralandığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin yüzünde yara görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında gögsünden yaralanmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yaralandığını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, maddi imkânlarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulmak ve yaralanmak tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir