AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinde yara görmek

Kahve falında başka birinde yara görmek

Kahve falında başka birinde yara görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, kazançlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinde yara gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında başka birinde yara görmek gönül kapılarını açacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin yaralandığını görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin yüzünde yara görmek sorunlarının çözüleceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin vücudunda yara görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının vücudunda yara görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birisi tarafından yaralanmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde büyük yaralar görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde yaralanmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir