AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak yara görmek

Kahve falında parmak yara görmek

Kahve falında parmak yara görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, işlerinin gerileyeceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak yara gördüyseniz:

  • Bazı seçenekleriniz var.

Kahve falında parmakta yara görmek kişinin şifa bulacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak yara görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında baş parmakta yara görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında parmak yarası görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, kişinin hedeflediği işi alacağına delalettir.

Kahve falında parmağının yara olduğunu görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarda yara görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağında yara görmek mutluluk dolu haberler alacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir