AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin terliğini giymek

Kahve falında başka birinin terliğini giymek

Kahve falında başka birinin terliğini giymek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, fırsatların elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin terliğini giymek gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Kahve falında başka terlik giymek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin terliğini giymek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, maddi durumun düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında ters terlik giymek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine inanılır.

Kahve falında siyah terlik giymek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kadın terliği giymek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun terliğini giymek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin terlik giydiğini görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında dar terlik giymek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, o kapıyı kapatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir