AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka terlik giymek

Kahve falında başka terlik giymek

Kahve falında başka terlik giymek işlerin eski haline döneceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başka terlik giymek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında başka terlik giymek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, yeni bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin terliğini giymek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye terlik giydirmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında krem rengi terlik giymek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalettir.

Kahve falında dar terlik giymek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında parlak terlik giymek yaşama isteğinin artacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu terlik giymek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel terlik giymek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir