AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah terlik giymek

Kahve falında siyah terlik giymek

Kahve falında siyah terlik giymek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah terlik giymek gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Kahve falında siyah terlik giymek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına işaret eder.

Kahve falında siyah terlik giydiğini görmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah terlik almak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah terlik vermek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah terlik kaybetmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah topuklu terlik görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında siyah ev terliği görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah deri terlik görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir