AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın terliği giymek

Kahve falında kadın terliği giymek

Kahve falında kadın terliği giymek hasret çekileceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın terliği giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır istediğiniz bir şeyi denemeniz için size şans tanıdıysa, tüm planlarınızı iptal edip, o yöne ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında kadın terliği giymek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi terlik giymek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlış terlik giymek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farklı terlik giymek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işarettir.

Kahve falında küçük terlik giymek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yükünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir terlik giymek işte de mutlu olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin terlik giydiğini görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir