AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters terlik giymek

Kahve falında ters terlik giymek

Kahve falında ters terlik giymek spora başlayacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kırgınların barışacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işaret eder.

Kahve falında ters terlik giymek gördüyseniz:

  • Sadece sizin için önemli konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında ters terlik giymek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terlikleri ters giymek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ters kazak giymek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında ters elbise giymek eğlence ve renk geleceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pantolon ters giymek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ters pantolon giymek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında elbiselerini ters giymek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşırı ters giymek geçim derdine gireceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir