AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin siyah giydiğini görmek

Kahve falında başka birinin siyah giydiğini görmek

Kahve falında başka birinin siyah giydiğini görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin siyah giydiğini gördüyseniz:

  • Sonradan bazı şeyleri telafiye çalışmak istemiyorsanız daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında başka birinin siyah giydiğini görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin kıyafetini giymek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, iş güç sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin terliğini giymek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, mal edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka terlik giymek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında başka ayakkabı giymek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin pantolonunu giymek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayakkabısını giymek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir