AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka ayakkabı giymek

Kahve falında başka ayakkabı giymek

Kahve falında başka ayakkabı giymek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, bir yere taşınmaya, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet eder.

Kahve falında başka ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz sizi kötü durumda kalmaktan kurtarabilir.

Kahve falında başka ayakkabı giymek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayakkabısını giymek başarılarının tadına varacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biri başka biri başka ayakkabı giymek bir uzmana başvurulacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin ayakkabı giydiğini görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka birine ayakkabı almak fenalıkta bulunmaya, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında başkalarının ayakkabılarını görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet eder.

Kahve falında başka birinin siyah giydiğini görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir