AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin ayakkabısını giymek

Kahve falında başka birinin ayakkabısını giymek

Kahve falında başka birinin ayakkabısını giymek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, sabrını zorlayacağına, iyi şeyler yaşayacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kişilere doğrudan karşı çıkmanız da, pasif kalmaktan daha verimli olabilir.

Kahve falında başka birinin ayakkabı giydiğini görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka ayakkabı giymek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka birinin ayakkabısını giymek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri başka biri başka ayakkabı giymek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında başkalarının ayakkabılarını görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, arkasından gıybet edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin ayakkabı aldığını görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birine ayakkabı almak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin elbisesini giymek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir