AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin pantolonunu giymek

Kahve falında başka birinin pantolonunu giymek

Kahve falında başka birinin pantolonunu giymek bir işe soyunacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin pantolonunu giymek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri somut olarak görmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında başka birinin pantolonunu giymek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında eşinin pantolon giydiğini görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının pantolonunu giymek başarılarının daim olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında pantolon üstüne pantolon giymek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında büyük pantolon giymek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot pantolonu ters giymek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında açık renk pantolon giymek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında krem pantolon giymek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir