AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin kıyafetini giymek

Kahve falında başka birinin kıyafetini giymek

Kahve falında başka birinin kıyafetini giymek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Güven sorunu yaşayabilir ya da yola kimlerle devam edeceğiniz konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin kıyafetini giymek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli kıyafet giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye kıyafet giydirmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafetini başkasının giydiğini görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bolluğun ve verimin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters kıyafet giymek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kişinin kıyafetini giymek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında noel baba kıyafeti giymek çok mutlu günler geçireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında asker kıyafeti giymek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir