AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş parmağına yüzük takmak

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında baş parmağına yüzük takmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş parmağa yüzük takmak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmakta yüzük görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına inanılır.

Kahve falında parmağına nişan yüzüğü takmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Kahve falında orta parmağa yüzük takmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, bir koyduğu işten üç alacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüğü orta parmağa takmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının parmağına yüzük takmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir