AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarda yüzükler görmek

Kahve falında parmaklarda yüzükler görmek

Kahve falında parmaklarda yüzükler görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine delalet eder.

Kahve falında parmaklarda yüzükler gördüyseniz:

  • Boş sözlerin veya doğru olamayacak kadar güzel bilgilerin bağlayıcı bir tarafı olmayabilir ya da şüpheli karşılanmasında fayda var.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak gelirinin eksileceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında iki parmakta yüzük görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi parmağında altın yüzük görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Kahve falında iki parmağına yüzük takmak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işarettir.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak rahatlayacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine işarettir.

Kahve falında yüzüğün parmaktan çıktığını görmek sorunlarının çözüleceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında parmakta yüzük çıkartmak iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, aksiliklerin son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir