AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük parmağında yara görmek

Kahve falında yüzük parmağında yara görmek

Kahve falında yüzük parmağında yara görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, ailesinden hayır göreceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük parmağında yara gördüyseniz:

  • Yaşamınızda küçük değişiklikler olabilir.

Kahve falında yüzük parmağında yara görmek eline para geçeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalet eder.

Kahve falında parmaklarda yara görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında parmağının yara olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında parmak yara görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmakta yara görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine inanılır.

Kahve falında parmak yarası görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağının yaralandığını görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına rivayet eder.

Kahve falında işaret parmağında yara görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, her nimetin lezzetine varacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir