AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakda yüzük görmek

Kahve falında parmakda yüzük görmek

Kahve falında parmakda yüzük görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine işarettir.

Kahve falında parmakda yüzük gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Kahve falında sol parmağa yüzük takmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağında yeşil yüzük görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük parmağını kesmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında parmağında altın yüzük görmek önünün açık olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına delalettir.

Kahve falında parmağa altın yüzük takmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının parmağına yüzük takmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğünü başkasının parmağında görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir