AnaSayfa / Genel / Kahve falında esim baska kadinla görmek

Kahve falında esim baska kadinla görmek

Kahve falında esim baska kadinla görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, daha bir sevileceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, fal sahibinin içine kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında esim baska kadinla gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında esim baska kadinla görmek sorunların gittikçe artacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında esimin öldügünü görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında basörtü örtmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baska bir evde oturmak her işi ile daha çok ses getireceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına işaret eder.

Kahve falında baskan görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basörtülü görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir