AnaSayfa / Genel / Kahve falında bas gitar görmek

Kahve falında bas gitar görmek

Kahve falında bas gitar görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, ticaretinin büyüyeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bas gitar gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Kahve falında bas gitar çalmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine işaret eder.

Kahve falında bas gitar görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kırık gitar görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gitar çalıp şarkı söylemek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gitar çalmaya çalışmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gitar çaldığını görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında elektro gitar görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gitar hediye almak aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir