AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini su basmış görmek

Kahve falında evini su basmış görmek

Kahve falında evini su basmış görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evini su basmış gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında evini su basmış görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında baskasinin evine girmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında baska birinin evini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına yorulur.

Kahve falında su basmış ev görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi su basmış görmek itibarının ve makamının artacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında su basan evi temizlemek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına delalet eder.

Kahve falında baskasina su vermek insanların birbirine kenetleneceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında baskasinin gelinlik görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir