AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, rahat bir işe girileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ağız tadına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kırılan kol görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, rütbe alacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kolunun kırıldığını görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında kolumun kırıldığını görmek eşiyle bahtiyar olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, sevdiklerini de koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına delalettir.

Kahve falında kol kırılmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, sevinçli haberler geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir