AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kırılmak

Kahve falında kol kırılmak

Kahve falında kol kırılmak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kol kırılmak gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içine girmekten veya tartışmaktansa kendinizi daha mizahi yorumlarla ortaya koymanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kızının kolunun kırıldığını görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına inanılır.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında kolu kırılmış görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun kolunun kırıldığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında kırılan kol görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hep yerinde sayacağına inanılır.

Kahve falında kolumun kırıldığını görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin kolunun kırıldığını görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir