AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar veya grup aktiviteleri kendinizi iyi hissetmenizi veya yeni şeyler öğrenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saat camı kırılması görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulur.

Kahve falında kırılmış kol saati görmek büyük üzüntüler olacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camı kırık kol saati görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, bazı sırların açığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında saatinin kırıldığını görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında saat kırıldığını görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Kahve falında kırılan saat görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir