AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolumun kırıldığını görmek

Kahve falında kolumun kırıldığını görmek

Kahve falında kolumun kırıldığını görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolumun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Kahve falında kırılmış kol görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kolunun kırılmasını görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek hem rahat bir hayata kavuşacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kolunun kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, elindekileri de yitireceğine delalettir.

Kahve falında kırılan kol görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek sevinç dolu haberler alacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir