AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini kör görmek

Kahve falında başka birini kör görmek

Kahve falında başka birini kör görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, heveslerinin de azalacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret eder.

Kahve falında başka birini kör gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Kahve falında başka birinin gözünün kör olduğunu görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalet eder.

Kahve falında başka birini kör görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin kör olduğunu görmek mülk sahibi olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gözünün kör olduğunu görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kazancını katbekat arttıracağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kör görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında kör kuyuya düşmek zorluklarının son bulacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin kör olduğunu görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir