AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir gözü kör kedi görmek

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek kazancının günden güne azalacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir gözü kör kedi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkileyebilmek veya ikna etmek için kendinize güvenmeniz gerekiyor.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü kör kedi görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, hayat boyu desteği olacağına işarettir.

Kahve falında tek gözü kör adam görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine işarettir.

Kahve falında birinin gözünü kör görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir gözünü kör görmek gülen yüzünün solacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine alamet eder.

Kahve falında gözü kör adam görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir