AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasan basri hazretlerini görmek

Kahve falında hasan basri hazretlerini görmek

Kahve falında hasan basri hazretlerini görmek iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasan basri hazretlerini gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Kahve falında hasan basri hazretlerini görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kötü sözler duylacağına delalet eder.

Kahve falında hasan basri görmek daha fazla gelir elde edeceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında hasan ismini görmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, tecrübe kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazreti hasanuı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ulubatlı hasanı görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imam hasanı görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hasan görmek başarının düşeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında hasan isminde birini görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir