AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıka basa yemek

Kahve falında tıka basa yemek

Kahve falında tıka basa yemek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, asık yüzlerin güleceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine alamet eder.

Kahve falında tıka basa yemek gördüyseniz:

  • Geniş vizyonunuz diğerlerini şaşırtabilir.

Kahve falında tıka basa tatlı yemek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında tıka basa yemek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında basörtüsüz olmak sorunların yakında son bulacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baska birini hamile olarak görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baskasina ayakkabi vermek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalettir.

Kahve falında baskasiyla yatmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına yorulur.

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir