AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin elini tutmak

Kahve falında başka birinin elini tutmak

Kahve falında başka birinin elini tutmak kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları merak edebilir, bazı konuları araştırabilir veya analiz edebilirsiniz.

Kahve falında başka birinin elini tutmak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı elinde tutmak kendine çeki düzen vereceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işaret eder.

Kahve falında erkek eli tutmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercini elinde tutmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde kar tutmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde taş tutmak eline güzel fırsatların geçeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir