AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı elinde tutmak

Kahve falında ayakkabıyı elinde tutmak

Kahve falında ayakkabıyı elinde tutmak büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, karşılıksız bırakmayacağına, zenginleşeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir.

Kahve falında ayakkabıyı elinde tutmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine işaret eder.

Kahve falında elinde ayakkabı tutmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı elde tutmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı tutmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir kadının elini tutmak çok zor günler geçireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilin elini tutmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini sıkı tutmak ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı kadının elini tutmak girilen yolda zarar edileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir