AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, bir işe soyunacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında baba eli tutmak hayır duaları alınacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölen babanın elini tutmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babanın elini tutmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü babanın elini tutmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında babasının elini tutmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet eder.

Kahve falında babanın elini tutmak başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babasının elini tutmak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baba elini tutmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir