AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde taş tutmak

Kahve falında elinde taş tutmak

Kahve falında elinde taş tutmak parasal anlamda rahat edeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, onların kıymetini bileceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde taş tutmak gördüyseniz:

  • İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Kahve falında elinde taş tutmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında taş tutmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atılan taşı tutmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında gelinin elini tutmak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgili elini tutmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işarettir.

Kahve falında ölen babanın elini tutmak çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde balon tutmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir