AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek eli tutmak

Kahve falında erkek eli tutmak

Kahve falında erkek eli tutmak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, her geçen gün sorunların artacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek eli tutmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Kahve falında sevdiği erkeğin elini tutmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tutmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin bir erkeğin elini tutmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin elini tutmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı erkek elini tutmak sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir