AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak

Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak

Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bir konuyla alakalı olarak çıkmaz içinde görünüyorsunuz.

Kahve falında başka bir erkeğin elini tutmak aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin elini tutmak umutlarının tazeleneceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin elini tutmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin elini tutmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkek elini tutmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında erkek elini tutmak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğin elini tutmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir