AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi başka yerde görmek

Kahve falında kabeyi başka yerde görmek

Kahve falında kabeyi başka yerde görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, büyük bir servete kavuşacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalettir.

Kahve falında kabeyi başka yerde gördüyseniz:

  • Zor durumlarda bile başınızı dik tutun.

Kahve falında kabeyi başka yerde görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin başını kapattığını görmek sevgi ve hürmet göreceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine yorulur.

Kahve falında bir yerden başka yere uçmak karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Kahve falında başka yerde uyanmak evlatlarının hayrını göreceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir yerden başka bir yere gitmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir yerde yatmak çok hayırlı işlere imza atacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir yerde olmak kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başka bir yerde uyumak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir