AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede abdest aldığını görmek

Kahve falında kabede abdest aldığını görmek

Kahve falında kabede abdest aldığını görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kabede abdest aldığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Kahve falında kabede abdest aldığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında kabede abdest almak çok büyük yenilikler yapacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına delalettir.

Kahve falında babasının abdest aldığını görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin abdest aldığını görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boy abdesti aldığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamamda abdest aldığını görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, karasızlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında namaz için abdest aldığını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir