AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, önün açılacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizi gerçekleştirmek için bazı işaretler bekliyor olabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bacak kırılması görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağın kırıldığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış bacak görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına inanılır.

Kahve falında bacağının kırılmasını görmek işlerinin çok iyi olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bacağı kırılan birini görmek içinin de rahat edeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bacağı kırılmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir