AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, ters giden durumların düzeleceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işarettir.

Kahve falında bacak kırılması görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında bacağının kırılmasını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kırıldığını görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Kahve falında tek bacağının kırıldığını görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağının kırıldığını görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağı kırılan birini görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir