AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağın kırıldığını görmek

Kahve falında bacağın kırıldığını görmek

Kahve falında bacağın kırıldığını görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağın kırıldığını gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Kahve falında başkasının bacağının kırıldığını görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, kötü gününden de geri duracağına tabir olunur.

Kahve falında bacağı kırılmış birini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında bacak kırılması görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin bacağının kırıldığını görmek yaşamın kolay hale geleceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye alamet eder.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının bacağının kırıldığını görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında bacağının kırılmasını görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış bacak görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir