AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı kırılmak

Kahve falında bacağı kırılmak

Kahve falında bacağı kırılmak maddi zararın büyük olacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, dertlerinin unutulacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı kırılmak gördüyseniz:

  • Canınızın sıkılmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında bacağının kırılmasını görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında bacağı kırılmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet eder.

Kahve falında kırılmış bacak görmek üzgün ve karamsar olacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında tek bacağının kırıldığını görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına işarettir.

Kahve falında birinin bacağının kırıldığını görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına alamet eder.

Kahve falında bacağı kırılan birini görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kırılması görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir