AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış bacak görmek

Kahve falında kırılmış bacak görmek

Kahve falında kırılmış bacak görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış bacak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmamanız istenileni elde etmeyi zorlaştırıyor.

Kahve falında tek bacağının kırıldığını görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kırılması görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı kırılmış birini görmek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının kırıldığını görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına delalet eder.

Kahve falında bacağının kırılmasını görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine işarettir.

Kahve falında birinin bacağının kırıldığını görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin bacağının kırıldığını görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında bacağın kırıldığını görmek rahatsızlık duyulacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir